Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη δύο ατόμων για την επίθεση στο “Πρώτο Θέμα”

0

Πρόκειται για δύο Ελληνες,
32 και 37 ετών, τους οποίους εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δύο άνδρες προσήχθησαν και- σύμφωνα με την αστυνομία- από την έρευνα που ακολούθησε και το προανακριτικό υλικό, εξακριβώθηκε ότι τα δύο αυτά άτομα συμμετείχαν στην ομάδα που προκάλεσε τις φθορές στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος μοτοσικλετιστή, κουκούλα τύπου full face, δύο ζευγάρια γάντια, περιλαίμιο και μπουφάν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράνομης βίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο άρθροΙωνικός Ν.Φ.: Με επιτυχία η εκδήλωση του τμήματος Μπάσκετ (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΕλεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την επίθεση στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.