Γιατί πέταξαν Αμερικανικά & Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα;;;

2

f15-akropolhΑναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην Αθήνα από δύο ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών που πέταξαν σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος, δημιουργώντας απορία και ανησυχία.

Όπως διευκρινίστηκε λίγο αργότερα από στελέχη του Γενικού Επιτελείο Αεροπορίας επρόκειτο για σχηματισμό αμερικανικών και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών που έκανε υπέρπτηση πάνω από την Αθήνα στα πλαίσια της άσκησης «Ηνίοχος».

Τα αμερικανικά αεροσκάφη τύπου F – 15 δημιούργησαν σχηματισμό με τα ελληνικά F-16 και πραγματοποίησαν πτήση διασχίζοντας ολόκληρη την Αττική.

Πάνω από την Αθήνα ο σχηματισμός κατέβηκε ακόμη πιο χαμηλά προκειμένου να φωτογραφηθούν τα αεροσκάφη των δύο συμμάχων χωρών πάνω από την Ακρόπολη.

Προηγούμενο άρθρο“Το πείραμα της Φιλαδέλφειας… φταίει!” #peirama_filadelfeias
Επόμενο άρθρο92 Χρόνια ΑΕΚ – Οι μεγάλες δόξες (ξανα)γράφουν την ιστορία! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Πάνω από την Αθήνα ο σχηματισμός κατέβηκε ακόμη πιο χαμηλά προκειμένου να φωτογραφηθούν τα αεροσκάφη των δύο συμμάχων χωρών πάνω από την Ακρόπολη”

    Η ακριβότερη selfie του πλανήτη!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.