“Το πείραμα της Φιλαδέλφειας… φταίει!” #peirama_filadelfeias

0

Ppeirama-Mε τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο στο φόρτε του, ο “μύθος” λέει ότι, Αμερικανοί δοκίμασαν να κάνουν το πολεμικό πλοίο U.S.S. Eldridge αόρατο στα ραντάρ.

Το “πείραμα της Φιλαδέλφειας”…

Κάτι πήγε λάθος όμως, και το πλοίο μεταφέρθηκε στο χώρο και το χρόνο. Όταν επέστρεψε, πολλοί ναύτες είχαν χαθεί, ενώ αρκετοί είχαν γίνει ένα με τη λαμαρίνα του πλοίου…

Οι Αμερικανοί “έδωσαν” αργότερα το Eldrige στην Ελλάδα, που μετονομάστηκε σε Α/Τ «ΙΕΡΑΞ»…

Σιγά μην το κρατούσαν για να το μελετούν καμιά.. 100 χρόνια! Λεπτομέρειες…

Ανεπιβεβαίωτες φήμες μάλιστα, που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 3 χρόνια, λένε ότι τα μυστικά του πλοίου του “πειράματος” -που κατέχει η χώρα μας- τα χρησιμοποίησε “πρώην αρχηγός” για να “παγιδεύσει” το “παιδί του λαού“… λόγω ότι ήταν φίλος της “μισητής” αντιπάλου του. Της “εξερευνήτριας“!!!

Λέγετε μάλιστα, ότι με την “μυστική” τεχνολογία που είχε στα χέρια του, κατάφερε να “αντιστρέψει” τα πραγματικά γεγονότα –μπαίνοντας & βγαίνοντας στον χωροχρόνο– παγιδεύοντας τον “δικό μας” άνθρωπο!

“Για αυτό μην πιστεύεται ότι ακούτε και βλέπετε… Όλα είναι ψέμματα… Όλα είναι σε “άλλη διάσταση”!!!

Η “συνωμοσία” ΔΕΝ θα περάσει!!!”

#peirama_filadelfeias

 

Προηγούμενο άρθροΣκηνικό έντασης συντηρεί η Άγκυρα στο Αιγαίο!
Επόμενο άρθροΓιατί πέταξαν Αμερικανικά & Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.