Χαλκηδόνιο Ωδείο: Θέατρο για μεγάλους

0

xalkidonio-theatro-megaloiΠροσεγγίζουμε έργα κλασσικού και σύγχρονου θεατρικού ρεπερτορίου μέσα από μια σειρά ασκήσεων για τον ερασιτέχνη ηθοποιό που βασίζονται στην ιδέα της μεθόδου Στανισλάφσκι, στο αυτοσχεδιαστικό πνεύμα της Comedia del arte ,σε ασκήσεις που υπάγονται στο Θέατρο Σώματος  και σε βασικές ασκήσεις Αναπνοής.

Απομονώνουμε μονολόγους και διαλόγους αρχαίων,κλασσικών και σύγχρονων έργων ,ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην Μάσκα.

Ο κάθε «εν δυνάμει ηθοποιός»  μαθαίνει να έρχεται σε επαφή με το όλον της θεατρικής παιδείας και πράξης, με σκοπό πάντα την εκμάθηση της εκφραστικότητας του λόγου και της κίνησης καθώς και την πραγμάτωση θεατρικού έργου από το σύνολο των συμμετεχόντων.

Έναρξη θεατρικής ομάδας με Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 2.30 μ.μ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 2102530080 ΚΑΙ 2102856196

Προηγούμενο άρθρο“Βγήκε” Απόρρητο έγγραφο με προκλητικές απαιτήσεις των Τούρκων στη Νατοϊκή δύναμη του Αιγαίου!
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστική ανταπόκριση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.