Το “Μακεδονία” του παραιτηθέντα Μουζάλα, το Twitter του Καμμένου και ο “Στρουθοκαμηλισμός μας”!

0

moyzalas«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα» είπε ο Γιάννης Μουζάλας για την αναφορά του (μια φορά) στην ΠΓΔΜ με το “Μακεδονία“, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα.

https://www.youtube.com/watch?v=o1vrJlc8OPs

Βέβαια στην συνέντευξη του αναφέρθηκε και άλλες φορές στην ΠΓΔΜ με το επίσημο όνομά της, αλλά δυστυχώς το “εν τη ρύμη του λόγου”… “Μακεδονία”, σε μια πιεστική συνέντευξη και σε μια πιεστική για τον ίδιο κατάσταση ως υπευθύνου υπουργού για το προσφυγικό, κατέδειξε τον “στρουθοκαμηλισμό” στον οποίο έχουμε πέσει οι περισσότεροι Έλληνες!

Την αναφορά  “Μακεδονία” την έχει κάνει και παλαιότερα ο κ Μουζάλας πριν ασχοληθεί με την πολιτική…

Τα τελευταία χρόνια και μετά την μεγάλη οικονομική κρίση στην χώρα μας, τα “εγκληματικά” σφάλματα της ελληνικής διπλωματίας, με αποκορύφωμα την τελευταία ιδεοληπτική και άσχετη με την εξωτερική πολιτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, “καταφέραμε” να κάνουμε “φίρμα” και να αφήσουμε να “αλωνίζει” στα διεθνή Φόρα ένα “κρατίδιο συνονθύλευμα“! Όταν αφήνουμε χωρίς καμία απάντηση τους πάντες (Αρχηγοί κρατών, διπλωμάτες κλπ) στο εξωτερικό (και κάποιοι και στο εσωτερικό…)  να αναφέρουν τόσα χρόνια το κρατίδιο-έκτρωμα με το “Μακεδονία”, να γράφουν σε χάρτες, σε διεθνής αθλητικές διοργανώσεις το όνομα του με το “Μακεδονία”, “επαναστατούμε” με την απαράδεκτη -για τη θέση του- αναφορά από τον υπουργό…

Βέβαια τα Σκόπια θα κάνουν “σποτάκι” την αναφορά του Έλληνα υπουργού και καλά θα κάνουν για τα συμφέροντά τους!

Από την άλλη, ο συγκυβερνήτης κ. Καμμένος, μετά την αναφορά του “Μακεδονία” από τον κ. Μουζάλα, μέσω… Twitter, ζήτησε επιτακτικά την παραίτηση του…

123213Δείτε επίσημους ευρωπαϊκούς χάρτες αλλά και της Google:

Παραίτηση

Μετά από όλα τα γεγονότα που συνέβησαν από το “Μακεδονία” του κ. Μουζάλα, σύμφωνα με πληροφορίες μας έθεσε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό!

Προηγούμενο άρθρο“Μακεδονία” τα Σκόπια για τον Γιάννη Μουζάλα!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση του ΠΠΙΕΔ για τα 90 Χρόνια της “Παναγίτσας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.