Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΟΑΣΗΣ (Φωτογραφίες)

0

Με πολύ κόσμο και σε εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου τα εγκαίνια των νέων κοινών γραφείων του Φυσιολατρικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Όαση και του Συλλόγου Αντιοχειτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στην Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου.
Στην εκδήλωση, την οποία ευλόγησε ο π.Π.Παπασυννεφάκης, υποδέχτηκαν τα μέλη και τους φίλους των δύο συλλόγων ο πρόεδρος της Όασης κ.Ιωάννης Αντωνόπουλος και η εκπρόσωπος της προέδρου του συλλόγου Αντιοχειτών, κ.Άννα Κυριάννη.
Μεταξύ πολλών άλλων παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν στους συλλόγους ο Δήμαρχος,κ.Άρης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ζούμε μαζί”, Κ.Απόστολος Κόντος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Θεοδ.Μανωλεδάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών ,κ.Ελένη Κανατά,η κ.Ρ.Πατίλη, Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και φίλων ΑΜΕΑ Φ/Χ,η κ.Μαρ.Μήλα του Συλλόγου Ηπειρωτών,και εκπρόσωποι άλλων φορέων και συλλόγων της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΟ Άρης Βασιλόπουλος τιμά τον Ελευθέριο Βενιζέλο!
Επόμενο άρθροΠολύνεκρη βομβιστική ενέργεια στο αεροδρόμιο των Βρυξέλλων! Εκρηξη και στο Μετρό;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.