Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ΑΕΚ στην Ξιφασκία!

0

aek-xifaskiaΣτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών» 2016 στην Σπάθη ξιφασκίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ  στις 13-3-2016, η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ που έχει προπονητή τον Θανάση Δελενίκα, μετά την κατάκτηση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων τον περασμένο μήνα, στέφθηκε πρωταθλήτρια και στις κατηγορίες Νέων Αντρών και Νέων Γυναικών των ομαδικών.

Τις ομάδες της «Ένωσης» αποτελούσαν οι αθλητές Βαγγέλης Καλομοίρης, Νίκος Φραγκοζίδης, Παναγιώτης Κοντοειδής και Βασίλης Γιαννακόπουλος και οι αθλήτριες Δώρα Γκουντούρα, Κλαίρη Μπένου, Θένια Ψωφάκη και Ασημίνα Γκιώνη.

Προηγούμενο άρθροΤσιπάκι στα αυτοκίνητά για έλεγχο πληρωμής τελών και ασφάλισης!
Επόμενο άρθρο“Πολλοί μετανάστες θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.