Παράκρουση Σκοπιανών! Συνέλαβαν 30 Φωτορεπόρτερ (10 Έλληνες)!

0

432

Τον φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ- ΜΠΕ Γιάννη Κολεσίδη συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ. Ο απεσταλμένος του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ακολουθούσε την πορεία των προσφύγων, όπως και άλλοι φωτορεπόρτερ διεθνών πρακτορείων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνολικά πάνω από 30 είναι οι φωτορεπόρτερ που συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπίων, εκ των οποίων 7 έως 10 είναι Έλληνες.

Όπως μεταδίδει ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κολεσίδης, οι φωτορεπόρτερ ακολουθούσαν τους πρόσφυγες, οι οποίοι επιχειρούσαν να περάσουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ από σημείο όπου δεν υπάρχει φράχτης. Οι φωτορεπόρτερ δεν γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκονταν.

«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και μας περικύκλωσαν δυνάμεις του Σκοπιανού στρατού», είπε ο Γιάννης Κολεσίδης.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο χωριό Μόι που είναι δίπλα από τη Γευγελή και τους οδηγούν στο αστυνομικού τμήμα της Γευγελής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του φωτορεπόρτερ δημήτρη Τοσίδη, οι Σκοπιανοί ζητούν από τους συλληφθέντες 250 ευρώ από τον καθέναν ως πρόστιμο επειδή πέρασαν στο έδαφός της παράνομα.

Προηγούμενο άρθροΒρήκαν δίοδο και ξεχύθηκαν στα Σκόπια οι Πρόσφυγες της Ειδομένης! (Videos)
Επόμενο άρθροΣυνταξιούχοι των 200 €! – Ποιους αφορά – Παραδείγματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.