Η “Φιλαδέλφεια” βράβευσε την μικρασιάτισα Βασιλική Μανωλεδάκη! (Φωτογραφίες)

0

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας ο σύλλογός μας γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας και βράβευσε την συμπολίτισά μας μικρασιάτισα Βασιλική Μανωλεδάκη για την προσφορά της κοινά.. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στους αγώνες των γυναικών για κοινωνική ισοτιμία.

Την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Αράπογλου, Θ. Μανωλεδάκης, ο πρόεδρος Ρουμελιωτών Κ. Κυριαζής, ο πρόεδρος  των Παλαιών Προσκόπων Ν.Φ. Κ. Χεϊζάνογλου, πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Στο εξής ο σύλλογός μας κάθε χρόνο την Ημέρα της Γυναίκας, θα βραβεύει συμπολίτη μας που έχει προσφέρει στην πόλη μας και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις της Μητρόπολης Ιωνίας – Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθροΗ Ένωση Κρητών Φ.Χ. τιμά τον μεγάλο Ελευθέριο Βενιζέλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.