Aεροσυνοδοί με μπικίνι «κατακτούν» τους αιθέρες!

0

Η βιετναμέζικη VietJet Aviation Joint Stock, αεροπορική που φημίζεται για τις αεροσυνοδούς με τα μπικίνι τους, μπορεί να προχωρήσει στην αρχική δημόσια προσφορά της το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Ο λόγος; Προσπαθεί να «επενδύσει» στους παγκόσμιους προορισμούς της και να αποτελέσει αεροπορική-κλειδί της Ασίας.

Η ακριβής ημερομηνία της ΙΡΟ θα εξαρτηθεί από τις εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις της αγοράς, σύμφωνα με τον Nguyen Thi Phuong Thao, CEO της μόνης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας του Βιετνάμ. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πόσα χρήματα θέλει να συγκεντρώσει για το 30% των μετοχών της.

http://images.singaporeseen.stomp.com.sg/featured/2014/06/airlinessmain.jpg

Ο ίδιος υπογράμμισε πως θέλει να μετατρέψει την VietJet στην Emirates της Ασίας.

Η VietJet έγινε γνωστή για τα μοντέλα-αεροσυνοδούς της που… φοράνε μπικίνι κατά τη διάρκεια της πτήσης και οι οποίες έγιναν ευρέως γνωστές μέσω του ημερολογίου της εταιρείας.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/09/23/1411462488864_wps_1_VietJet_Air_criticised_fo.jpg

Περί τα 9,3 εκατομμύρια επιβάτες την προτίμησαν το 2015, κάτι που αποτελεί αύξηση 66% από το 2014. Τα έσοδα εκτινάχθηκαν κατά 205% πέρυσι σε 10,9 τρισ. dong (488 εκατομμύρια δολάρια), ενώ το καθαρό κέρδος βρέθηκε στο 1 τρισ. dong. H εταιρεία αναμένει διπλάσια έσοδα φέτος, με τους επιβάτες να φτάνουν στα 15 εκατομμύρια.

Η αεροπορική στοχεύει για ΙΡΟ αξίας 1 δισ. δολαρίων, κάτι που θα αυξήσει την αξία κεφαλαιοποίησής της σε μεγαλύτερο βαθμό από την AirAsia της Μαλαισίας, την PT Garuda της Ινδονησίας και την Thair Airways International.

http://i.imgur.com/GpUdlt7.jpg

ΠΗΓΗnewmoney.gr
Προηγούμενο άρθρο“Εκκλησιαστική ‘εκδήλωση’;” #ekekdilosi
Επόμενο άρθροΚΕΔΕ: «Η Κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.