“Ω του θαύματος!” #otoythaymatos

6

thaymaΘαύμα… θαύμα… ω του θαύματος!

Μετά από 5 πέντε μέρες και… “κράξιμο” από παντού…

…έβγαλαν ανακοίνωση και τη σημαία στο γραφείο μεσίστια…

…σύμφωνα με την ενημέρωση του νέου μπλοκ τους!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

#otoythaymatos

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για τον χαμό του Τάσου Τουλίτση
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα για 15.000 ανέργους, ηλικίας 18-24 ετών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως! Ω του (παραδόξου) θαύματος!
    Αυτό, όμως, αποδεικνύει οτι παρά τα όσα ισχυρίζονται και διαδίδουν, οτι -και καλά- δεν ασχολούνται και δεν τους ενδιαφέρει τι γράφει ο τοπικός τύπος και οι επώνυμοι ή ανώνυμοι σχολιαστές σε αυτά, είναι οι πρώτοι που το κάνουν.

  2. Δεν είναι κι όλοι “καμμένοι” εκεί μέσα.
    Ευτυχώς, αυτή τη φορά επεκράτησε η φωνή της λογικής και αφουγκράστηκαν την κοινωνία, έστω και με πέντε ημέρες καθυστέρηση, ίσως λόγω χαμηλών αντανακλαστικών, κάτι που παθαίνουν όσοι ζουν στο γυάλινο πύργο του μικρόκοσμου της νεφελώδους και αόριστης “αριστεράς” (ανταρσοσυριζολαενανενταχτοι).
    Επαναφέρω πρόταση που έχει διατυπωθεί εδώ στο fx-news για μετονομασία κάποιας οδού σε “Υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση”. Μια μικρή οδό, χωρίς φανφάρες και παράτες, ως φόρο τιμής σε ένα νέο άνθρωπο της πόλης που “έπεσε” στο καθήκον γι´αυτή τη χώρα.

  3. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Π. με ασφαλή κριτήρια γιατί των περισσοτέρων η φωνή δεν έχει ακουστεί εδώ και δυο χρόνια στα δημοτικά συμβούλια. Μιλούν συνήθως ο δήμαρχος, ο πρόεδρος, οι αντιδήμαρχοι και η αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ. Ισως (αν και όταν γίνει rotation στις θέσεις διοίκησης) ακούσουμε κι άλλους.
    Πάντως η κατεύθυνση στο συγκεκριμένο θέμα ήταν σε σωστό δρόμο και μπράβο τους που ξεπερνούν σιγά σιγά τις ιδεοληψίες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.