Τα ΝΕΑ του ΣΟΝΦ

0

1SONFΤο απόγευμα της Κυριακής 21 Φλεβάρη 2016 θα πραγματοποιηθεί το 1ο παιδικό τουρνουά σκάκι του ΣΟΝΦ για το 2016

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σκάκι στο σύλλογο (και φίλοι τους!).

Ώρα προσέλευσης και δηλώσεις συμμετοχής 4:15 μμ, έναρξη 1ου γύρου 4:30μμ.

Οι αγώνες προβλέπεται να ολοκληρωθούν κατά τις 6.30μμ

*Σκακιστικές Παρασκευές στον ΣΟΝΦ

Ξεκινούν ξανά οι “Σκακιστικές Παρασκευές” στον ΣΟΝΦ με παρουσιάσεις θεμάτων από τη σκακιστική θεωρία και πρακτική, αγώνες μπλιτς, ζωντανές μεταδόσεις, διαλέξεις και προβολές.

Αυτή την Παρασκευή 19 Φλεβάρη 2016 θα συναντηθούμε στις 6.30 μμ για να ανταλλάξουμε ιδέες πάνω στο πρόγραμμα και να συζητήσουμε το θέμα “Τυπικά λάθη στο άνοιγμα”

* Αγωνιστικά Νέα

Σημαντική νίκη με 6-4 επί του Πανελληνίου πέτυχε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 14 Φλεβάρη στον 5ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής κατηγορίας. Αυτή την Κυριακή 21 Φλεβάρη υποδέχεται στην έδρα του τον ΑΟ Κηφησιάς

Παράλληλα συνεχίζονται τα ομαδικά τουρνουά “Χειμώνας 2016”, όπου ο ΣΟΝΦ συμμετέχει με 2 ομάδες και “Χειμωνάκι” στο οποίο ο ΣΟΝΦ παρατάσσει 4 παιδικές ομάδες.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα-Εκδήλωση της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Επόμενο άρθροΤα μονοπάτια του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.