Τα μονοπάτια του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας!

1

alsos-monopatia (11)Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

«Σήμανση μονοπατιών στο Άλσος Φιλαδέλφειας»

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ανάδειξη του άλσους και την καλύτερη αξιοποίησή του από τους πολίτες προχώρησε στη σήμανση μονοπατιών για περιπατητές και αθλούμενους.

Η σήμανση αφορά 2 διαδρομές εσωτερικά του άλσους, η μία μήκους 1250 μέτρα που διατρέχει το άλσος κατά μήκος και η άλλη 3.600 μέτρα περιμετρικά. Η σήμανση αποτελείται από χάρτες τοποθετημένους στην αρχή κάθε διαδρομής και από πασαλάκια κάθε 100 μέτρα καθ’ όλο το μήκος των διαδρομών. Έτσι οι πολίτες ακολουθώντας τις διαδρομές μπορούν να κινούνται άνετα γνωρίζοντας ταυτόχρονα και το μήκος της κάθε διαδρομής.

 

Προηγούμενο άρθροΤα ΝΕΑ του ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΣχέδιο Νόμου για κυβερνητικό έλεγχο (και) των ιντερνετικών ενημερωτικών σελίδων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.