Αρχική Fx-magazine x-ΚΛΙΚ (K18) Η 42χρονη (!) Ελίνα Καντζά… (photos)

Η 42χρονη (!) Ελίνα Καντζά… (photos)

0

elina-katzaΑναμφισβήτητα, η Ελίνα Καντζά, είναι μία από τις πιο σέξι κυρίες της ελληνικής showbiz, αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί και έχει και «απίστευτα προσόντα».

Το πρώην μοντέλο σήμερα είναι 42 ετών και ακόμα προκαλεί «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό. Βέβαια Όλοι όσοι έχετε δει την Ελίνα στην παραλία σίγουρα θα την έχετε φαντασιωθεί χωρίς μαγιό.

Γι΄αυτό αποφάσισε η ίδια να κάνει στον αντρικό φύλλο ένα απίστευτο δώρο, να φωτογραφηθεί γυμνή, όπως «την γέννησε η μάνα της», για τα μάτια σας μόνο…

Δείτε ορισμένες από τις τελευταίες πιο όμορφες φωτογραφίες της:

Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό πριν από σχεδόν μια 20ετία  περίπου. Και όμως,  πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που η πληθωρική μελαχρινή Ελίνα Καντζά, η τελευταία ίσως από τη γενιά τν sex symbol των 90s, έκανε πάταγο με τις γυμνές φωτογραφήσεις της.

Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε αν και από την προσωπική της σελίδα στο instagram συνεχίζει να μας αποζημιώνει η αξιαγάπητη.. και ποθητή Ελίνα.

Όχι μόνο για το 100% φυσικό στήθος της, όπως η ίδια έχει παραδεχθεί πολλές φορές, αλλά και για τα υπέροχα μάτια της, καθώς και για αψεγάδιαστο κορμί της, που ακόμα το προσέχει, και όποτε εμφανίζεται με μαγιό κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν..

Για την αξία του κορμιού της που συνεχίζει να είναι τεράστια, παρά τα χρόνια που βαραίνουν στην πλάτη της μιλούν οι εκατοντάδες παπαράτσι που συνεχίζουν να την ακολουθούν στην παραλία, να τη φωτογραφίζουν με τα sexy μπικίνι της τα καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ενίοτε ανεβάζει και η ίδια φωτογραφίες της καβάλα στις πισίνες.. Απολαύστε τη, και αναπολήστε μαζί μας ακόμα μια Ελληνίδα που μας έκανε υπερήφανους για την αγέρωχη κορμοστασιά της:

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙ

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΈργα τέχνης που “πλημμυρίζουν” έρωτα!
Επόμενο άρθροΗ Τουρκία σχεδιάζει χερσαία επιχείρηση στη Συρία με ολοκληρωτικό πόλεμο – προειδοποιεί η Ρωσία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.