Η Χριστίνα Μουστάκα “αποκαλύπτει”… (photos)

0

xx3Η Χριστίνα Μουστάκα που έγινε γνωστή ως το σέξι κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα και συμμετέχει φέτος στην εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και αποκάλυψε την αλήθεια για το στήθος της.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει πλαστική για να πετύχει αυτό το εντυπωσιακό μπούστο απάντησε: “Μπα όχι, δεν έχω κάνει τίποτα. Αν ποτέ χρειαστεί να κάνω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το πω, γιατί για να το κάνω σημαίνει πως θα νιώσω καλύτερα. Και είμαι της άποψης πως πρέπει να ακολουθούμε τα “θέλω” μας γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή…”.

Η Χριστίνα Μουστάκα αποσαφήνισε επίσης και μια παλιότερη δήλωση που της απέδιδαν, ότι «έχει κάνει 8 φορές σεξ σε μία μέρα». «Δεν συνέβη ποτέ έτσι. Απλώς κάποιος βρήκε σε μια πολύ παλιά μου συνέντευξη μια παρόμοια δήλωση που ειπώθηκε κατά τη διάρκεια μιας στιχομυθίας που είχε πολύ χιούμορ και αποφάσισε να τη μεταφέρει στο σήμερα. Η αναπαραγωγή μιας δήλωσης που εμπεριέχει το στοιχείο του σεξ είναι πάντα εμπορική, οπότε καταλαβαίνω πως πήρε μια τέτοια διάσταση. Όλο αυτό είναι μέρος μιας εικόνας που θέλουν να μου προσδώσουν για λόγους προφανείς. Όλα καλά».

Αναφερόμενη δε στην αποκαλυπτική φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν τόνισε πως “δεν θα ξαναέκανα γυμνή φωτογράφιση όσα χρήματα κι αν μου έδιναν!”. Όσοι πρόλαβαν να δουν το Χριστινάκι γυμνό πρόλαβαν!





ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΧρήστος Σπανός: Τηλεοπτική συνέντευξη του Φιλαδελφειώτη ηθοποιού στην FX-news! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΟΝΦ Ατταλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.