Βόμβα και σε… μανάβικο!!!

0

manavikoΌλα έγιναν πέντε λεπτά μετά τις πέντε τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου. Άγνωστοι τοποθέτησαν έναν μηχανισμό που εξερράγη προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο μανάβικο.
Ανάστατοι οι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και καθώς ήταν εμφανές πως επρόκειτο για μηχανισμό κλήθηκαν αμέσως άνδρες του ΤΕΕΜ για έρευνα.

Για τουλάχιστον περίεργο χτύπημα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί. Ειδικά ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε απ’ τους δράστες έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Ο μηχανισμός χαρακτηρίζεται τουλάχιστον περίεργος από τους ειδικούς του ΤΕΕΜ καθώς περιελάμβανε κάποιο εκρηκτικό υλικό μέσα σε μεταλλικό κουτί σε συνδυασμό με εύφλεκτο υλικό. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από τους αστυνομικούς που στρέφονται κυρίως σε δράση κυκλωμάτων της νύχτας.

 

ΠΗΓΗnewsit.gr/
Προηγούμενο άρθροΣάλος με την αναφορά Λαζόπουλου για τους ανάπηρους – Ε.Σ.Α.μεΑ: “Να ζητήσει συγγνώμη” (video)
Επόμενο άρθροΗ Φιλαδέλφεια της Κολομβίας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.