Στο 3ο Γυμνάσιο ΝΦ οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ΝΦ

ethelontes2Την Παρασκευή 29/1, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πραγματοποίησαν, στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας και κατόπιν συνεννόησης με τη Δ/ντρια κα Ρ. Κέκου, την προβολή της εκπαιδευτικής ταινίας με θέμα: α) τις μη δομικές επικινδυνότητες που πιθανόν να παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες κατά τη διάρκεια μιας σεισμικής δόνησης, και β) τον ενδεδειγμένο τρόπο εκκένωσής των μετά από αυτή.

Η ταινία αποτελεί συλλογική δουλειά των Εθελοντών, και έχει γυριστεί βάσει των γνώσεων που απέκτησαν τα Μέλη του Συλλόγου από την εκπαίδευσή τους με Μηχανικούς του ΟΑΣΠ. Μετά την προβολή, που παρακολούθησαν όλοι οι Καθηγητές, συζητήθηκαν οι απορίες τους και δόθηκαν διευκρινήσεις επί του περιεχομένου της.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ ευχαριστούν θερμά τη Δ/ντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου για την εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους, και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή βοήθεια προς το Σχολείο στα εν λόγω θέματα. Επιπλέον, πρότειναν στους Καθηγητές την παρακολούθηση των Μαθημάτων Α΄ Βοηθειών που έχουν προγραμματίσει, καθώς αποτελούν πολύτιμες γνώσεις για όλους.ethelontes1

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ