Τροχαίο, έγκλημα ή φυγή;

0

2112“Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά” δηλώνει στο Έθνος αστυνομικός της ΑΔ Αιτωλίας, σχετικά με την εξαφάνιση των δύο φίλων στο Μεσολόγγι, ενώ το πρωί ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου για τον εντοπισμό του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη.

Μιλώντας στο Έθνος ο αξιωματούχος αναφέρει: “Εξετάζουμε τα πάντα και είμαστε σε διαδικασία συλλογής μαρτυριών και υλικού για το αυτοκίνητο των δύο παιδιών. Έχουμε πάρει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και προσπαθούμε να περιορίσουμε το εύρος της έρευνας”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τρία είναι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τους δύο φίλους που εξαφανίστηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

– Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, οι δύο νεαροί έφυγαν από το μαγαζί μεθυσμένοι. Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με τον “δύσκολο” δρόμο που ακολούθησαν -με απότομες στροφές, στενά σημεία και κακό οδόστρωμα-, κάνει τους ειδικούς να σκεφτούν το ενδεχόμενο του τροχαίου δυστυχήματος.

“Αν έχουν βουτήξει στο κανάλι, θα αργήσουμε πολύ να τους εντοπίσουμε”, συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Αυτό φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο, καθώς οι ισχυρισμοί μελών των οικογενειών των δύο νεαρών, ότι προηγήθηκε καβγάς στο μαγαζί όπου βρίσκονταν, δεν επιβεβαιώνονται από τη δικογραφία.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο σενάρια που δεν μπορούν να αποκλειστούν: το ενδεχόμενο να υπάρχει εγκληματική ενέργεια για κάποιο λόγο που παραμένει άγνωστος, αλλά και αυτό της οικειοθελούς φυγής των αγνοουμένων από την περιοχή. Για τον λόγο αυτό, οι καταθέσεις γνωστών και φίλων τους συνεχίζονται.

Στις νέες επιχειρήσεις συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τις έρευνες από αέρος.

Επίσης, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες αναμένεται να πραγματοποιήσουν εκ νέου έρευνες στον ποταμό Αχελώο. Παράλληλα, αστυνομικοί και πυροσβέστες θα ερευνήσουν παραποτάμιες περιοχές, το οδικό δίκτυο της περιοχής, αλλά και αγροτικές, εκτάσεις, μήπως και εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν μαζί τους τρία κινητά τηλέφωνα, τα σήματα των οποίων χάθηκαν στις 4.34 και στις 4.42 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Στο πλαίσιο των ερευνών που κάνει η Αστυνομία για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης των δύο ανδρών, έχουν συλλέξει μαρτυρίες από τα σημεία που πέρασαν οι δύο άνδρες πριν εξαφανιστούν.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΝένα Χρονοπούλου & 90’s! (pics)
Επόμενο άρθροΤΩΡΑ: Βρέθηκαν νεκροί οι δύο φίλοι που είχαν εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι! (upd)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.