ΛΑ.Ε Φ.Χ.: Την Τετάρτη όλοι στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας

0

Από την Λαϊκή Ενότητα Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: 

dikastirio-apergia-“Η επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός από τις τράπεζες, τα κερδοσκοπικά funds, τα «κοράκια» παντός είδους, με τις ευλογίες, φυσικά, της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣυΡιΖΑ-ΑνΕλλ, που απελευθέρωσε ακόμα και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, θα λάβει απάντηση από τον ίδιο το λαό, με αυτοοργάνωση, αντίσταση, αλληλεγγύη.

Η Λαϊκή Ενότητα Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καλεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις 3:30 μμ., αλλά και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα, στο Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας (Λ. Ηρακλείου 269), σε δράση αποτροπής των πλειστηριασμών λαϊκών περιουσιών.

Παραμένουμε στον χώρο του Ειρηνοδικείου για το κρίσιμο διάστημα 4:00-5:00 μμ., στη διάρκεια του οποίου μπορούν να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια συνανθρώπων μας, και μπλοκάρουμε τη διαδικασία.

Τα σχέδιά τους επιβουλεύονται τις ζωές μας, εμείς θα τα ανατρέψουμε!

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!”

Προηγούμενο άρθροΚηδεία στην πατρίδα, 30 χρόνια μετά τον Αττίλα…
Επόμενο άρθροΣΟΚ! Επιβολή φόρου σε υπολογιστές και tablets;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.