“ΚΑΤΑΡΑ”: Κίνδυνος-ΘΑΝΑΤΟΣ για διάσημους τα Γκολ του Ράμσευ της Αρσεναλ!

0

185144«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση», αναφέρει μια γνωστή ρήση και φαίνεται πως ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ. Διότι είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον μέσο της Άρσεναλ, αφού στα περισσότερα εκ των γκολ που έχει σκοράρει, κάποιος διάσημος έχει φύγει από τη ζωή.

ramsey-dead-listΜάλιστα, με τα δύο τέρματα που πέτυχε αυτή την εβδομάδα κόντρα σε Σάντερλαντ και Λίβερπουλ, ο Ράμσεϊ έφθασε τα 16 θύματα, αφού μετά τα γκολ του πέθαναν οι Ντέιβιντ Μπάουι και Άλαν Ρίκμαν. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, παρότι ο Ράμσεϊ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 7 φορές, οι διάσημοι την… γλύτωσαν.

Πίνακας με τα 14 «θύματα» του Ράμσεϊ (λείπουν τα δύο αυτής της εβδομάδας):

ramsey-dead-list1

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΠόντιοι Ν.Φ.: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου
Επόμενο άρθρο“Αδειάζουν” σπίτια με “δόλωμα” περιστέρι!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.