Εκλογές ΝΔ: Δηλώσεις συμπολιτών μας για την Επίθεση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας! (Videos)

0

EKLOGES-ND-NEA-FILADELFEIA-EPITHESI2Ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκε Κυριακή (10/01) πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας όπου διεξαγόταν ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου της ΝΔ.

«Ανάληψη ευθύνης» για την επίθεση στο πνευματικό κέντρο

Η ομάδα των νεαρών πέταξε μπογιές στα ψηφοδέλτια και φώναξε συνθήματα, πριν αποχωρήσουν. Η εκλογική διαδικασία διακόπηκε για λίγο, όμως πλέον συνεχίζεται κανονικά.

Πολλά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και μεγάλα ειδησεογραφικά sites έκαναν τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο τόπο του συμβάντος και πήραν δηλώσεις από συμπολίτες μας που βρίσκονταν εκεί την ώρα της επίθεσης:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uAguKwRHMuI

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ & Ολυμπιακού! (videos)
Επόμενο άρθροΤα Νέα της ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.