Διευθέτηση του Ποδονίφτη & ασφαλτοστρώσεις…

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ

8954Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη και συνεργασία με την Περιφέρεια στα θέματα που αφορούν την διευθέτηση του ρέματος του Ποδονίφτη και ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους του Δήμου που ανήκουν διοικητικά στην Περιφέρεια.

Από την μεριά της Περιφέρειας στην συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φλώρος και υπηρεσιακοί παράγοντες ενώ από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Καλαμπόκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά και την επίσκεψη επί τόπου στα σημεία αποφασίστηκαν:

  • Η επικαιροποίηση της μελέτης και η δρομολόγηση κατασκευής του έργου διευθέτησης του ρέματος Ποδονίφτη από την οδό Χαλκίδος έως την οδό Εράτωνος.
  • Η άμεση συντήρηση και ασφαλτόστρωση οδών του Δήμου (Βρυούλων , Πίνδου κ.λ.π)

 

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιοι… άστεγοι μισό εκατομμύριο Αθηναίοι!
Επόμενο άρθροΤο οινοποιείο ΖΟΙΝΟΣ στο Β–κουτι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.