Αττική: Χιόνια & Πολικό ψύχος – που διακόπηκε η κυκλοφορία

0

image

Πολικές θερμοκρασίες με διψήφια νούμερα κάτω από το
0 , παγετός και ισχυροί βοριάδες που θα φτάσουν τοπικά στα 9 μποφόρ αναμένονται και αύριο Κυριακή.

Ο παγετός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή ενώ συνεχίζεται η ελαφριά χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αττικής δηλ σε Διόνυσο, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Βαρνάβα, Άγιο Στέφανο, Ροδόπολη, Άγιο Πέτρο, Πεντέλη, Δροσιά, Άνοιξη, Καπανδρίτι, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες και Πάρνηθα.

Λόγω παγετού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης έως τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου

Η κίνηση στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και προς το καζίνο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Παράλληλα, στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας-Θήβας, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στις νταλίκες, ενώ τα λοιπά φορτηγά επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Προηγούμενο άρθροΕΡΑΣΜΟΣ: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από την κοπή πίτας του Φροντιστηρίου!
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη ο αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής – Σώος ο 4χρονος Φοίβος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.