Έλενα Γραβέζα: Από τους Λιάγκα & Πανταζή εως το Σουβλατζίδικο! (photos)

0

elena-gravezaΝαι ήταν μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες της Ελληνικής show bizz. Πανέμορφη, με κολασμένο κορμί που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί απολύτως με τα απαραίτητα ώστε όσα χρόνια κι εάν περάσουν να μην μπορούμε να την ξεχάσουμε..

Τέλος για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Έλενα Γράβεζα άφησε την show biz και αφιερώθηκε στην οικογένειά της, ενώ έκανε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Το πρώην μοντέλο πέρασε από τις πασαρέλες στις… επιχειρήσεις, μιας και άνοιξε δικό της σουβλατζίδικο. Μάλιστα δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό μιας και έχει συνέταιρο την νύφη της.

Η Έλενα Γράβεζα έχει αφοσιωθεί πλέον σε ότι έχει να κάνει με την οικογένειά της και έχει αφήσει όλα όσα είχαν να κάνουν με την show biz.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πολύχρονη σχέση, πριν παντρευτεί τη Φαίη Σκορδά, με το γνωστό μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, Έλενα Γράβεζα.

Μιλάμε για μία εντυπωσιακή γυναίκα που εκείνη την εποχή είχε κάνει ουκ ολίγες προκλητικές φωτογραφίσεις.

Θαυμάστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν:


 


ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθρο“Θεϊκό” ταξίδι με drone στα Μετέωρα! (Video)
Επόμενο άρθρο“Γίνε σαν τον Βασίλη”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.