Με συν και πλην κόντρα στη Νέα Ιωνία η ΦΕΑ

0

fea-antrikoΜε συν, αλλά και πλην στην αποστολή της θα αγωνιστεί στην κυριακάτικη (20/12 – 5μ.μ.) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία η ΦΕΑ.

Ο Κυριάκος Κοσμίδης εν συγκρίσει με το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χάρη Μυστιλόγλου,  ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο νεαρός τεχνικός θα έχει μια ακόμη λύση για κάτω από το καλάθι.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάννης Κρητικός. Ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη μετά την ρήξη εμπρόσθιου χιαστού που υπέστη.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Μπασέα, ο οποίος μπορεί να είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής, αλλά δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, μετά την θλάση στη γάμπα που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα, ίσως πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής τόσο της ΦΕΑ από τον Κεραυνό, όσο και της Νέας Ιωνίας από τον Σπαρτιατικό έφερε και τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 13 πόντους (ισοβαθμεί και ο Ίκαρος Καλλιθέας) με τρεις νίκες και επτά ήττες αντίστοιχα.

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του, ωστόσο η νίκη για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θεωρείται επιβεβλημένη προκειμένου να κάνει ξέγνοιαστες διακοπές εν όψει των Άγιων ημερών και να αφοσιωθεί με ηρεμία από τη νέα χρονιά στο επίσης κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο.

Προηγούμενο άρθροΔίνουν το κλειδί στη γεωργιανή μαφία!
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία εκδήλωση της “ΟΑΣΗΣ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.