Διπλό φρικιαστικό έγκλημα στην Αίγινα!

0

peripoliko-astunomia-aiginaΜια 71χρονη και ο 44χρονος ανιψιός της βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε υπνοδωμάτιο μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας της πρώτης, στην Αίγινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τοπικό αστυνομικό τμήμα ειδοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από γείτονες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στο σπίτι.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο δύναμη της Αστυνομίας και διαπίστωσε ίχνη παραβίασης της κεντρικής πόρτας και μικρής έκτασης πυρκαγιά. Μέσα στο υπνοδωμάτιο βρέθηκαν απανθρακωμένα τα δύο άτομα.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της Πυροσβεστικής, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Η κατοικία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν άνω κάτω.

Μετά από λίγες ώρες, νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια από τις έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα στην Αίγινα όπου βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους ένας 44χρονος και η θεία του ηλικίας 71 ετών.

Τα πτώματα είναι καμμένα από την επάνω μεριά του σώματός τους και η γυναίκα βρέθηκε μετα εσώρουχά της και μια φόρμα η οποία ήταν κατεβασμένη έως τον αστράγαλο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία αλλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δράστης και θύματα να γνωρίζονταν.

Επίσης, τούς προβληματίζει το γεγονός ότι κανένας από τους γείτονες δεν άκουσε το σκυλί που είχαν τα θύματα να γαβγίζει…

Προηγούμενο άρθροΒόμβα στο μετρό στην Κωνσταντινούπολη!
Επόμενο άρθροΜπαράζ παραβιάσεων σε νησιά του Αιγαίου… μετά τα tweets Τσίπρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.