Γήπεδο ΑΕΚ: Τι είπαν Μελισσανίδης – Κοντονής για την “Αγιά Σοφιά”

0

melissanidis-kontonis-gipedo-aekΣε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή. Κύριο αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και του υφυπουργού Αθλητισμού ήταν η «Αγια-Σοφιά».

Ο K. Μελισσανίδης ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την «Ένωση», τα εμπόδια που ξεπεράστηκαν και μένει ακόμη να ξεπεραστούν, αλλά και τα οφέλη που θα έχει το έργο για το σύλλογο, τον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία.

Ο υφυπουργός με τη σειρά του τόνισε πως, από τη στιγμή που οι αρμόδιες αρχές εγκρίνουν το έργο και όλα θα γίνουν νομότυπα, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μη θέλει την ολοκλήρωση του έργου.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από τον ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΣΟΚ! “Αόρατα” 170.000 παιδιά με Ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.