Γήπεδο ΑΕΚ: “Την Τρίτη στο υπουργείο για να… τελειώσουν με τις ενστάσεις του δήμου”!

0

aek-synanthsh--Να τελειώνουν με όλες τις ενστάσεις που έχουν εκφραστεί και τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στο διάβα τους από την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας θέλουν οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924».

Και αυτό θέλουν να το πετύχσουν στη συνάντηση που θα γίνει στις 10:00 το πρωί της Τρίτης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στο σχετικό έγγραφο που έχουν παραλάβει οι άνθρωποι της ΑΕΚ με υπογραφή του Παναγιώτη Σκουρλέτη, σημειώνεται ότι «θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής».

Από τη συνάντηση που έγινε στον ίδιο χώρο την προηγούμενη εβδομάδα, το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Τρίτη προγραμματίστηκε για να δοθούν οι απαραίτητες επεξηγήσεις απ” την πλευρά της «Δικέφαλος 1924» και της «Dimand», έτσι ώστε να μη χαθεί κι άλλος χρόνος που να αφορά στην έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης.

ΠΗΓΗIefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Και στον ΑΝΤ1 “Η Ζωή ενταύθα” που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της ΦΕΑ στον “ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.