Ανακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:
dimarxeio-filadelfeiasΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ του δήμου μας που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου ώρα 13.00 στο Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα ματαιώνεται.

Το κάθε ΚΑΠΗ ξεχωριστά θα πραγματοποιήσει τη δική του γιορτή και με την καινούργια χρονιά θα προγραμματιστεί μεγάλη κοινή γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ με θέμα ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στα πλαίσια του “Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων-Ηπιόνη” και σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ιατρός Παθολόγος-Διαβητολόγος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Α΄ΚΑΠΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 154, ΑΛΣΟΣ (Πρώην Τσιπουράδικο) την ΠΕΜΠΤΗ 17/12 10.00 π.μ.

Προηγούμενο άρθρο“Πίστη”: Αγώνες παλαιμάχων για καλό σκοπό
Επόμενο άρθροΝεκρός ηλικιωμένος που βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.