“Τι άλλο θα δούμε;” Η Ραχήλ Μακρή έκανε (και) γυμνή φωτογράφιση!

0

9+8+Η Ραχήλ Μακρή δε λέει να κάτσει φρόνιμα και μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δική της βερσιόν της ελληνικής σημαίας, είπε να εξακολουθήσει να συζητιέται με τις δηλώσεις και τις φωτογραφίσεις της.

Η εκκεντρική πολιτικός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Ναι» και αφού δέχθηκε τα κοπλιμέντα της Δούκισσας Νομικού για την ανανεωμένη της εμφάνιση αποφάσισε ξανά να προκαλέσει την κοινή γνώμη.
«Εσύ ντύθηκες, εγώ ξεντύθηκα», είπε στη Δούκισσα, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε ολόγυμνη σε γνωστό περιοδικό, τονίζοντας ωστόσο πως… γδύθηκε για καλό σκοπό!

Η φωτογράφιση της Ραχήλ θα φιλοξενηθεί στο Down Town Κύπρου, μαζί με φωτογραφίες και άλλως κυριών της ελληνικής σόουμπιζ, οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους στο ετήσιο αφιέρωμα για το AIDS. Αναμένεται μάλιστα να κυκλοφορήσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Άντε και καλό μας κουράγιο…

ΠΗΓΗkoolnews.gr/
Προηγούμενο άρθρο“#fxzombiesreturn: Το Γραφικόμετρο έσπασε πάλι”
Επόμενο άρθρο“Εξαφανίστηκε” η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.