Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

0

syriza-koymoyndourouΕκτός από τα συνδικάτα που τάσσονται κατά της πολιτικής λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκει απέναντι του και το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα με ανακοίνωση του το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην απεργία κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης.

Το τμήμα Εργατικής πολιτικής κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία και στις κινητοποιήσεις και στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. «Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους. Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πάντως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δικαιολόγησε απόλυτα το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην απεργία, δηλώνοντας πως η απεργία γίνεται υπέρ των δικαιωμάτων των ανθρώπων που θίγονται από τα μέτρα και πως η δύναμη του λαού είναι δύναμη στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης.

Προηγούμενο άρθρο“ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ”!
Επόμενο άρθροΠρόσκληση από την Λαϊκή Ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.