“Μπροστάρης” ο Δήμαρχος στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας

0

katalhpsh-dimarxeioyΜε “μπροστάρη” τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, έγινε σήμερα η συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια της “Πανελλαδικής ημέρας κατάληψης των Δημαρχείων” που έχει καθιερώσει μια φορά τον χρόνο η ΠΟΕ-ΟΤΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στους Δήμους.

Η σημερινή συμβολική κατάληψη σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ (δείτε τη ΕΔΩ ολόκληρη), έγινε διότι: “έχει ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος μας (εργαζομένων), που έχει να κάνει με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, όπως της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Συνεχίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία (…)”

Δείτε τις φωτογραφίες από την κατάληψη που ανέβασε η πρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, Ευτυχία Παπαλουκά:

Προηγούμενο άρθροΔάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών του
Επόμενο άρθρο“Δήμαρχος κατέλαβε το Δημαρχείο του” (Δεν είναι troll)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.