Μικαέλα Ελένη Φωτιάδη: Η νέα μας Σταρ Ελλάς! (photos)

0

fotiadh-star-hellas-2015 (0)Εδώ και πέντε περίπου ημέρες έχουμε Σταρ Ελλάς. Η Ελληνο-Ολλανδή Μικαέλα Ελένη Φωτιάδη είναι η Σταρ Ελλάς για το 2015 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe 2015 ο οποίος θα λάβει χώρα στις 20 Δεκεμβρίου στο Las Vegas. Δεν το λες και άσχημο για την γεννημένη το 1994 Μικαέλα, η οποία δείχνει να έχει μια έφεση στους διαγωνισμούς και να κυνηγά τα στέμματα όσο τίποτα άλλο.

Το 2011 αναδείχτηκε Miss Young Crete, το 2012 πήγε ξανά για Star Hellas – στα τελευταία grande καλλιστεία του θεσμού – αλλά δεν τα κατάφερε, το 2013 αναδείχτηκε Miss Tourism Planet και νωρίτερα φέτος έχασε στο νήμα τον τίτλο Miss World Next Top Model.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης Φ.Χ” για το Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας
Επόμενο άρθροΚαταγγελία “Λαϊκής Συσπείρωσης Φ.Χ.” για πλαστογράφηση από την διοίκηση του Δήμου, της ψήφου της επί της ΜΠΕ (Γήπεδο ΑΕΚ)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.