“Η ώρα του Πολίτη” κάθε Δευτέρα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής

0

789+999+Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθιερώνεται η «Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων».

Η «Ώρα του Πολίτη» θα εφαρμόζεται πλέον σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, κατά τις ώρες 18.00-20.00, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Κατά τις συγκεκριμένες ώρες, οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους, θα δέχονται τους πολίτες, φορείς και κοινωνικούς εταίρους της περιοχής ευθύνης τους, ύστερα από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό της συνάντησης, προκειμένου να συζητούνται απόψεις, να υποβάλλονται αιτήματα, παράπονα και να εκθέτονται προβληματισμοί και προτάσεις για θέματα που συνδέονται με τη δράση και το έργο της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά σε 14 Αστυνομικά Τμήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Λάρισα.

Τα τηλέφωνα των αστυνομικών τμημάτων της πόλης μας:

ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Πίνδου 37,  Νέα Φιλαδέλφεια Τηλ.: 210.2589630-1

ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – Μαραθώνως 29, Νέα Χαλκηδόνα Τηλ.: 210.2514700

ΠΗΓΗkathimerini.gr
Προηγούμενο άρθροΓυναίκα έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στη Ν. Ιωνία!!!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα (7.30μμ), με τη ΜΠΕ για το Γήπεδο της ΑΕΚ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.