ΕΚΤΑΚΤΟ! Πυροβολισμοί στην Παναγία των Παρισίων!!!

0

456464Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση αυτή την στιγμή στην περιοχή της Παναγίας των Παρισίων όπου λίγη ώρα πριν ακούστηκαν πυροβολισμοί
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας και του στρατού στην περιοχή γύρω από την Παναγία των Παρισίων, όπου λίγη ώρα πρίν ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί προτρέπουν τον κόσμο να απομακρυνθεί από το σημείο, όπου όπως είναι προφανές διεξάγεται κάποια σημαντική επιχείρηση. Εκατοντάδες άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι μακριά από ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τουριστικά σημεία του Παρισιού.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι συμβαίνει ακριβώς, γιατί εκτός των άλλων στην περιοχή έχουν διακοπεί και οι τηλεπικοινωνίες για λόγους ασφαλείας.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ρευματοκλοπή… επ’ αμοιβή!
Επόμενο άρθροΛανθασμένος ο συναγερμός στη Παναγία των Παρισίων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.