Νέα Φιλαδέλφεια: Ρευματοκλοπή… επ’ αμοιβή!

0

deh-reymatoklop1iΣτους οικιακούς μετρητές της ΔΕΗ παρενέβαινε έναντι αμοιβής ένας 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δραστηριοποιούνταν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τοποθετούσε ειδική συνδεσμολογία στον μετρητή, ώστε να μην καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια και ο καταναλωτής να μην πληρώνει το ποσό που του αναλογεί.

Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε εξειδικευμένος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε, ίδιος με αυτόν που βρέθηκε στους μετρητές όπου είχε παρέμβει. Από τη μέχρι τώρα έρευνα και σε συνεργασία με ηλεκτροτεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας και σε μία απόπειρα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Προηγούμενο άρθροΘα αφήσουμε να μας νικήσουν οι ισλαμοφασίστες;;;
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ! Πυροβολισμοί στην Παναγία των Παρισίων!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.