Βόμβα σε αναψυκτικό έριξε το ρωσικό αεροσκάφος!

0

558555Η φωτογραφία που

δημοσιεύτηκε σήμερα στο νέο τεύχος του περιοδικού του ISIS, Dabiq, είναι πραγματικά σοκαριστική, καθώς αν αληθεύει ο ισχυρισμός των τζιχαντιστών ότι ο μηχανισμός που εικονίζεται είναι υπεύθυνος για την πτώση του ρωσικού αεροπλάνου, τότε θα πρέπει να επανεξεταστούν πολλά από τα συστήματα ασφαλείας που υπάρχουν σε αρκετά αεροδρόμια ανά τον κόσμο.

Πρόκειται όπως φαίνεται για έναν απλό «μηχανισμό» ο οποίος χωράει ολόκληρος μέσα σε ένα κουτάκι αναψυκτικού, ο οποίος σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και μέσω τηλεφώνου. Η είσοδός του στο αεροπλάνο, υποστηρίζουν οι τζιχαντιστές που γράφουν το κείμενο στο περιοδικό τους, έγινε χάρη σε μία «τρύπα» που βρήκαν στο σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου του Σαρμ Αλ Σεΐχ της Αιγύπτου.

Προηγούμενο άρθρο“Η Στρούγκα πέρασε στα χέρια του Δήμου Φ.Χ.” (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Λουκέτο ή ιδιωτικοποίηση στις Αστικές συγκοινωνίες (ΟΑΣΑ)!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.