Έλληνας ξέφυγε τελευταία στιγμή από τους τζιχαντστές στο Μάλι!

0

345Τύχη βουνό είχε ο Ελληνοκύπριος Μιχάλης Σκαπούλης, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει σώος από το ξενοδοχείο στο Μάλι, το οποίο κατέλαβαν ένοπλοι και κρατούν 170 ομήρους.

Ο Σκαπούλης ξέφυγε από τους Τζιχαντιστές με κινηματογραφικό τρόπο, όπως ο ίδιος περιέγραψε στο BBC.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν άκουσε τι γινόταν λόγω της δυνατής μουσικής. Κατάλαβε ότι κάτι γινόταν όταν αντίκρυσε τις σφαίρες στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Όπως είπε στο BBC:

«Ήμουν στο γυμναστήριο μαζί με άλλα δύο άτομα. Ξαφνικά έφυγαν και έμεινα μόνος μου. Όταν έφυγα από τον χώρο του γυμναστηρίου, κατευθύνθηκα προς το χώρο υποδοχής. Άνοιξα την πόρτα και είδα σφαίρες στο πάτωμα. Κινήθηκα από τοίχο σε τοίχο, έφθασα στην πίσω πόρτα του γυμναστηρίου και βγήκα σε έναν παράπλευρο δρόμο. Εκεί είδα τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων και αστυνομία.

Προηγούμενο άρθρο33χρονος “πολιορκούσε” 83χρονη και τελικά παντρεύτηκαν, στην Κεφαλλονιά…
Επόμενο άρθροTουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για την “Πίστη”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.