“Σφιχτή” η ανακοίνωση Δούρου για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

doyroy-melissanidhsΗ αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση“, ήταν το “ζουμί” στην ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΑΕΚ. Και σίγουρα δεν ήταν το ίδιο αισιόδοξες με εκείνες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: “Ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα. Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα“…

Σύμφωνα με τη δήλωση της περιφέρειας, εκτός από τα “νόμιμα” που είναι αυτονόητα (περιβάλλον, πολεοδομικούς κανόνες), “μιλάει” για διαβούλευση με τοπικούς φορείς. Δηλαδή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τις ερασιτεχνικές ομάδες (εννοεί την ερασιτεχνική ΑΕΚ;;; ή και άλλα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης) και φυσικά τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Εάν υποθέσουμε ότι η συγκεκριμένη δήλωση δεν είναι “πολιτική” (π.χ. συμφώνησε με ΑΕΚ για τα 20εκ. και κυκλοφοριακό, αλλά προσπαθεί να μην προκαλέσει τους “αντίθετους”), τότε θα πρέπει η ΑΕΚ για να πάρει την έγκριση (και τα χρήματα) της περιφέρειας και να ξεκινήσει το γήπεδο να έχει συμφωνήσει με όλους τους φορείς της πόλης μας και να δώσει πλέον ανταποδοτικά (από αυτά που ο ψηφισμένος νόμος ορίζει)!!!

Πόσο σίγουρο το θεωρείται αυτό;;; Και έστω ότι συμφωνούν όλοι οι φορείς… μετά από πόσο χρονικό διάστημα;;; 

Σίγουρα τα ερωτήματα μας θα απαντηθούν το προσεχές διάστημα…

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Περιφέρειας για τη συνάντηση με την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΠόρισμα: Από που & ποιους κατερρίφθη το αεροσκάφος της Malaysia Airlines
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.