“Παιδικές φαντασιώσεις”

0

956Από τη μια κουστουμάκι χωρίς γραβάτα κι απ’ την άλλη δήθεν κομάντο με στολή παραλλαγής. Αλήθεια ποιος τους υποχρεώνει στο ντύσιμο αυτό και δεν υποχρεώνονται στο εθιμοτυπικό ντύσιμο εργασίας – γραβάτας, που επιβάλλουν τα συμβούλια υπουργών Ευρώπης, ΟΗΕ κι αλλού;;; Ανώριμοι άνθρωποι, σαν τα αγοράκια τις αποκριές που φοράνε στολή κομάντο για να φαντασιώνονται, ίδιας φαντασιακής νοοτροπίας με των χρυσαυγιτών.

Του Σπύρου Καβακόπουλου
Του Σπύρου Καβακόπουλου

Κάποτε εμείς της τρίτης ηλικίας, ως νέοι στη χούντα, αριστεροί κυρίως, αλλά και δεξιοί, για να ειρωνευτούμε τους στρατοκράτες και ακόμη για να δείξουμε την αντίθεσή μας προς τους πολέμους (Βιετνάμ, Καμπότζη κλπ), φοράγαμε στρατιωτικά τζάκετ, που κάποια στιγμή έγιναν και μόδα. Τα φόραγε θυμάμαι και ο ειρηνιστής Τζων Λένον. Τώρα από τους αριστοδέξιους γίνεται στολή – καμάρι.
Ποιος να το φανταζότανε τότε, ότι αριστερός “αντικομφορμιστής – αγράβατος” Έλληνας πρωθυπουργός, θα φόραγε τζάκετ για να καμαρώσει για κάτι που δεν ταιριάζει με τις ευθύνες και τον ρόλο του.
Αν θέτε κοι να είστε αντικομφορμιστές, πηγαίνετε με το σπορ μπουφανάκι σας και αφήστε το άκρως συντηρητικό στρατιωτικό μπουφάν, που είναι στολή μόνον για στρατιωτικούς. Όπως και να το κάνετε κομάντο και στρατηγοί δεν μπορείτε να γίνετε, αφήστε τις παιδικές σαχλαμαρίτσες και φορέστε τουλάχιστον αυτά που επιβάλει η εθιμοτυπία στα διεθνή φόρα για να μην γινόμαστε διεθνώς γραφικοί.

Προηγούμενο άρθροΤον χτυπήσαν στο κεφάλι με τσεκούρι και τον λήστεψαν!
Επόμενο άρθρο“Πλατεία Πατριάρχου 1939” – Λίγο πριν τον Πόλεμο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.