«Λούστηκε» με βενζίνη επειδή ο δήμος Χαλανδρίου του επέβαλε πρόστιμο ύψους 8.500 ευρώ

1

3432142134«Λούστηκε» με βενζίνη επειδή ο δήμος Χαλανδρίου του επέβαλε πρόστιμο ύψους 8.500 ευρώ για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο.
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Ανδρέα Γκίνη στο Χαλάνδρι όταν ένας άντρας «λούστηκε» με βενζίνη και απείλησε να αυτοπυρποληθεί, μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περαστικών.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άνδρας έδειχνε να βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 60χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γκίνη και Παλαιολόγου, ο οποίος επέλεξε να διαμαρτυρηθεί με αυτόν τον τρόπο έπειτα από πρόστιμο ύψους 8.500 ευρώ που του επιβλήθηκε από τον Δήμο Χαλανδρίου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα, εκτός από το πρόστιμο, ο άντρας φώναζε ότι η γυναίκα του είναι καρκινοπαθής.

Τελικά, την τελευταία στιγμή, οι αρχές κατάφεραν να αποτρέψουν την απόπειρα του άντρα να αυτοπυρποληθεί, ωστόσο, εκείνος πρόλαβε να βάλει φωτιά σε μερικά τραπεζοκαθίσματα τα οποία και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του.

341212

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ο ΦΠΑ στην Παιδεία δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ”
Επόμενο άρθροH πεισματάρα Κεφαλονίτισσα Μένια Μαθιουδάκη! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.