«Θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα»!

0

aek-maketa4Η χιουμοριστική ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, που δείχνει την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τη Ρένα Δούρου -«Γράψε ιστορία, έχουμε μαζί μας το νόμο και το δίκαιο», της είπε…
Απόλυτα ικανοποιημένος με όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε η ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής, αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την συνάντηση με τη Ρένα Δούρου. Κατά την έξοδό του ο ιδιοκτήτης της Aegean δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα. Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Αρένα».

Την συγκεκριμένη φράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης την είπε και στην ίδια τη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, όταν της επεσήμανε ότι πρέπει να υποστηρίξει το νόμιμο και το δίκαιο. «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας, γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Αρένα», φέρεται να της τόνισε.

Το σημαντικό είναι ότι στη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, αποφασίστηκε να συσταθεί μια κοινή ομάδα δράσης, η οποία θα έχει ως στόχο να ασχολείται με τα ζητήματα του γηπέδου που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα και να μην προκείμενου άλλες καθυστερήσεις στο πρότζεκτ…

ΠΗΓΗaek365.com
Προηγούμενο άρθροΤζιμπρίλ Σισέ: Συνελήφθη για απόπειρα εκβιασμού… “σεξουαλικού περιεχομένου”!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Περιφέρειας για τη συνάντηση με την ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.