Press conference Βασιλόπουλου – Γκότση

0

agonas-dromoy-gotsis-vasilopoylosΣυνέντευξη Τύπου θα δώσουν οι Δήμαρχοι Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Άρης Βασιλόπουλος, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας (οδός Πατρ. Ιωακείμ 4 – Πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας – Τηλ. 210 27 95 012) με θέμα:

1ος   ΑΓΩΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΥ  «Στις γειτονιές των Προσφύγων» Εκεί που γράφτηκε η Ιστορία τους, που είναι ειδικά αφιερωμένος   στους Πρόσφυγες της Μ. Ασίας, που ήρθαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή  και εγκαταστάθηκαν το 1923 στους συνοικισμούς της Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας, που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 9.30 π. μ.
Συνδιοργανωτές:
Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.)  του Δήμου Ν. Ιωνίας, το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού  του Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος και ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας.

Προηγούμενο άρθροΔασκάλα παραιτήθηκε όταν ανέβηκαν γυμνές φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο & έγινε…μποξέρ!
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.