Σύλληψη αστυνομικού για κλοπή ρεύματος & νερού!!!

1

486684864

Στον εισαγγελέα οδηγείται 52χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στην Αττική, αφού συνελήφθη για κλοπή ρεύματος και νερού, ενώ τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 52χρονου αστυνομικού, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση ρεύματος και νερού, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο 52χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, είχε παρέμβει στους μετρητές της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να κάνει συστηματικά κλοπή ρεύματος και νερού.

Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να προσδιοριστεί το ύψος της παράνομης υδροληψίας και της κλοπής ρεύματος. Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΠΗΓΗΑΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΗ Φωτεινή Βελεσιώτου Σαββάτο βράδυ στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.