Ο Μιχάλης Λάλος στηρίζει Λαφαζάνη

0

Από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λάλο, λάβαμε τη παρακάτω ανακοίνωση:

laiki.enotitaΑγαπητοί συνδημότες,

Αν και ποτέ μου δεν υπήρξα μέλος κάποιου κόμματος, η εκλογή μου στις δημοτικές εκλογές με τη Δύναμη Πολιτών, την παράταξη που στηρίχτηκε τότε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ και η τοποθέτηση μου αργότερα στη θέση του Αντιδημάρχου μέσα από διαδικασίες της παράταξης. Οδήγησαν μοιραία, στο μυαλό πολλών συμπολιτών, στην ταύτιση των πολιτικών μου πεποιθήσεων και των αξιακών αρχών μου με αυτές που μέχρι πρότινος πρέσβευε μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό το λόγο και θέλοντας να παραμείνω πιστός στις ίδιες αρχές και αξίες που υπηρέτησα στη μέχρι σήμερα πολιτική μου πορεία, στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα στηρίξω τους υποψήφιους της Λαϊκής Ενότητας. Η επιλογή μου αυτή πηγάζει ως ελάχιστη υποχρέωση να μη γυρίσω την πλάτη στους αγωνιστές εκείνους που δεν λογάριασαν υπουργικές καρέκλες και παχυλούς μισθούς και παρά τον αδυσώπητο πόλεμο που εξαπολύθηκε εναντίον τους από τα γνωστά βρώμικα επικοινωνιακά κέντρα του συστημικού κράτους (που σήμερα εκμεταλλεύεται και ο ΣΥΡΙΖΑ), συνέχισαν να μας δείχνουν το δρόμο της αριστεράς.

Η παραμονή στην εξουσία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για τη μετάλλαξη ενός ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος σε όργανο άσκησης των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, τις οποίες πάντα ως γνήσια αριστερά επικρίναμε και καταδικάζαμε.

 

Λάλος – Αναγνώστου Μιχαήλ

Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθροΓυναικολόγος με… καλάσνικοφ, σφαίρες και μαχαίρια!
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας με τη Νατάσσα Μποφίλιου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.