Εκλογές: Ευτράπελο στο 3ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας… κλείδωσαν την αίθουσα και πήγαν…

8
3ο Δημοτικό - αρχείο FX
3ο Δημοτικό - αρχείο FX
3ο Δημοτικό – αρχείο FX

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έγινε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, η εφορευτική επιτροπή και η αστυνομία “κλείδωσαν” εκλογική αίθουσα για να κάνουν διάλειμμα για φαγητό και καφέ!!!

Αποτέλεσμα… να δημιουργηθεί αναστάτωση και εκνευρισμός με τους ψηφοφόρους που περίμεναν εκείνη τη στιγμή να ψηφίσουν. Κάποιοι μάλιστα έφυγαν χωρίς να ασκήσουν εκείνη τη στιγμή το εκλογικό τους δικαίωμα…

Προηγούμενο άρθροΕκλογές: Ο “σοφός” λαός, μην πιαστεί και πάλι κορόιδο…
Επόμενο άρθροΑποτέλεσμα EXIT POLL: Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορούσαν άνετα να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κυρίας που σφράγιζε τους φακέλους στο 1745 εκλογικό τμήμα του ίδιου σχολείου,η οποία κάπνιζε,έπινε το καφεδάκι της σαν να ήταν στην πλατεία και έδινε τους φακέλους!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.