Βίντεο: “Σε αυτά τα νερά που τα παιδιά μας κολυμπούν, κάποια άλλα δεν τα καταφέρνουν”

0

Η υπόθεση του μικρού Αϊλάν προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή, χιλιάδες σχόλια και κινητοποίησε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις (ακόμη όχι στο βαθμό που θα επέτρεπε την επίλυση του προβλήματος) να ενσκύψουν πάνω από μια παγκόσμια τραγωδία που λαμβάνει χώρα με σκηνικό τη χώρα μας και τα ελληνικά νησιά. Όμως ο μικρός Σύρος που πνίγηκε προσπαθώντας να φύγει από τον πόλεμο στη χώρα του δεν είναι ο μόνος πρόσφυγας που χάνει τη ζωή του στα νερά της Μεσογείου φέτος.

Όπως μας ενημερώνει το βίντεο σχεδόν 3000 άνθρωποι πνίγηκαν μόνο φέτος στη Μεσόγειο, στην προσπάθειά τους να βρουν ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος για να ζήσουν.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονιστική Μαρτυρία από την απόπειρα Βιασμού της 16χρονης μαθήτριας από 47χρονο Μπαγκλαντεσιανό!
Επόμενο άρθροΑναμνήσεις… με τα 10 πιο σέξι σούπερ μοντέλα των 90’s!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.