Τρομερές απώλειες στο Χρηματιστήριο που άνοιξε μετά από 5 εβδομάδες!!! (Live)

0

131312Με πρωτοφανή στα χρονικά πτώση άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, που επαναλειτουργεί μετά από 5 εβδομάδες απραξίας.

Ο Γενικός Δείκτης με την έναρξη της συνεδρίασης σημείωσε βουτιά σε ποσοστό -22,84%, στις 615,37 μονάδες, «δικαιώνοντας» όσους προέβλεπαν μεγάλη πτώση. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια «φυσιολογική» αντίδραση μετά το κλείσιμο της αγοράς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο το ζητούμενο είναι τι θα γίνει όχι τόσο σήμερα, αλλά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αυτή την ώρα (12:03), πάντως, οι απώλειες έχουν περιοριστεί ελαφρώς και ο Δείκτης υποχωρεί κατά -19,33%, στις 643,35 μονάδες, με τον τζίρο να κινείται στα επίπεδα των 18,3 εκατ. ευρώ.

Οι τράπεζες είναι κλειδωμένες στο limit down, με εντολές για πωλήσεις εκατομμυρίων τεμαχίων στην ουρά, ενώ κλειδωμένα είναι και τα περισσότερα blue chips του FTSE 25 στο -29%.

Οσον αφορά την Ευρώπη, πτωτικές τάσεις επικρατούσαν στις βασικότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές στο άνοιγμα της συνεδρίασης. Μικρή πτώση σημείωνε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, με τον δείκτη FTSE-100 να υποχωρεί στο ξεκίνημα των συναλλαγών κατά 0,10% στις 6.689,93 μονάδες.

Απώλειες κατέγραφε το χρηματιστήριο στη Φρανκφούρτη, με τον δείκτη Dax να υποχωρεί στην έναρξη της συνεδρίασης κατά 0,12% στις 11.295,50 μονάδες. Με μικρή πτώση άνοιξε το χρηματιστήριο του Παρισιού, με τον δείκτη CAC 40 να καταγράφει απώλειες 0,11% στις 5.076,80 μονάδες.

Δείτε Live τους δείκτες:

Προηγούμενο άρθροΒίνα Ασίκη & 80s – H star της Βιντεοκασέτας! (photos+videos)
Επόμενο άρθροΣυνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται ότι λήστευε αλλοδαπούς στον Αγ. Παντελεήμονα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.