Το υπουργείο απειλεί με φυλάκιση όσους πρατηριούχους αρνούνται συναλλαγή με κάρτα

0

venziniΤεράστια προβλήματα στον ανεφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να γίνονται δεκτές οι χρεωστικές και οι πιστωτικές κάρτες, όπως καταγγέλλουν οι πρατηριούχοι.

Υπό την απειλή της επιβολής ακόμα και ποινής φυλάκισης, υποχρεώνονται να εφοδιάζουν τους καταναλωτές με καύσιμα, χωρίς να μπορούν να λάβουν μετρητά στα χέρια τους και καταγγέλλουν ότι η απόφαση του υπουργείου δεν μπορεί να εκτελεστεί, καθώς τα πρατήρια χρειάζονται μετρητά για να εφοδιαστούν με καύσιμα, εξαιτίας ακριβώς τις ιδιόρρυθμης κατάστασης που επικρατεί στις ελληνικές τράπεζες μετά την επιβολή capital controls.

Η απόφαση του υπουργείου έχει οδηγήσει αρκετά πρατήρια να μην έχουν σταγόνα βενζίνη, επισημαίνει η ΠΟΠΕΚ.

ΠΗΓΗskai.gr
Προηγούμενο άρθροΣτΕ: Κανονικά το δημοψήφισμα τη Κυριακή
Επόμενο άρθροΚατασχέθηκαν 2,8 τόνοι κοκαΐνης μετά από κολοσσιαία διεθνή επιχείρηση – Συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.