Τέμπη: Εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας

0

tempi2Εκτροχιασμός δυο βαγονιών του εμπορικού τραίνου 23500, σημειώθηκε στις 06:45 εντός του τούνελ των Τεμπών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Από τον εκτροχιασμό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Το εμπορικό τρένο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Ουγγαρία. Λόγω του συμβάντος είχε διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο σημείο αυτό και αναμένονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των επιβατικών τρένων στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οχήματα της πυροσβεστικής προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που έχουν δημιουργηθεί.

tempi1

tempi3

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ποτέ χωρίς την Ελλάδα”
Επόμενο άρθροΑντάρτικο 100 βουλευτών της Μέρκελ κατά ενός νέου πακέτου για την Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.